Angajam modele de videochat

Ce presupune sa fii Model de Videochat?

Traim intr-o societate in care imaginea de model de videochat a fost conturata gresit, bazat pe supozitii. Adevarul il stiu doar persoanele care au avut de-a face cu acest domeniu: fie ca modele, fie ca parte din staff. Jobul de videochat presupune in mare parte conversatii in limba engleza cu oameni din toata lumea. Fiecare model decide cat de departe va merge in activitatea sa, tinand cont de faptul ca poate opta pentru varianta non-adult sau adult. Categoria adult, presupune de asemenea nuditate- sub forma de striptease sau showuri erotice.

Multe fete se demoralizeaza si nu indraznesc sa aplice pentru jobul de model gandind ca trebuie sa arate ca un model de podium, lucru total gresit. In videochat nu exista tipare, diferenta o face intotdeauna o personalitate puternica , unica si efervescenta, mai putin aspectul fizic. Cand vorbim despre aspectul fizic nu ne raportam la standardele impuse de societate, ci la faptul ca pe camera, un model trebuie sa arate impecabil din toate punctele de vedere: camera ingrijita, unghiile facute, make-up profesional si tinute glam.

Ce beneficii ai ca model Gloria?

Din prima zi iti oferim
 • Castiguri si Bonusuri
 • Sedinte Foto-Video Gratuite
 • Make-up Profesional
 • Training Personalizat
 • Cazare Gratuita
La noi ai parte de
 • Schimbare look
 • Program Flexibil
 • Locatie Centrala (Unirii)
 • Colaborare cu Site-uri Premium
 • Vacante in America
Iti asiguram
 • Legalitate 100%
 • Confidentialitate
 • Suport tehnic 24/24h
 • Aparatura Ultraperformanta
 • Trafic si Pozitionare
Avantaje Unice
 • Concursuri interne
 • Dezvoltare Personala
 • Consultanta Financiara
 • Conditii de lux
 • Casa & Masina

Hai si tu in echipa Gloria

Este momentul sa faci primul pas

Catre un viitor frumos, fara griji, in care iti vei putea permite orice iti doresti si iti vei indeplini toate visurile.

Ce conditii trebuie sa indeplinesti pentru deveni model Gloria?

Sa ai implinita varsta de 18 ani

Esti la inceput de drum sau pur si simplu vrei un nou inceput in cariera ta?  Daca  iti doresti sa fii propriul tau sef si ai varsta cuprinsa intre 18 si 35 de ani, noi suntem echipa alaturi de care iti poti cladi un viitor.

Limba engleza

Limba engleza nu trebuie sa fie un impediment, deoarece cu ajutorul trainerilor nostri orice model poate invata sa poarte o conversatie atat scris cat si verbal. Bineinteles acest lucru depinde si de dorinta ta de a evolua.

Sa fii serioasa si perseverenta

Primul pas spre a-ti atinge visurile, este sa muncesti pentru ele. Modelele noastre de top sunt exemplul cel mai bun ca pentru a ajunge sus trebuie doar sa iti doresti si sa ai in spate ajutorul de care ai nevoie!

Sa ai un aspect fizic placut

Este important sa fii preocupata de felul in care arati, insa nu trebuie sa ai marimile unui fotomodel pentru a avea success in acest domeniu! Atitudinea si implicarea sunt elementele care fac diferenta.

Model Videochat

 Care sunt Pasii de Angajare la Gloria Models?

Consideram ca primul pas este deja facut, aici vei gasi toate informatiile de care ai nevoie pentru a-ti forma o imagine despre ce inseamna sa fii model Gloria Models. Urmeaza sa descoperi si locatia noastra si pe noi.

1. Aplici

Prin intermediul Formularului de aplicatie, Live chat pe site, Whatsapp sau E-mail. Colegele noastre din departamentul de HR te vor contacta in cel mai scurt timp posibil.

2. Programam interviul

Stabilim de comun acord, ziua si ora cand ti-ar fi comod sa vii la interviu, sau putem sa discutam prin intermediul unei platforme online daca nu te poti deplasa la sediul nostru.

3. Sustii interviul

Desi termenul “interviu “ suna pompos, este o discutie libera in care ne vom cunoaste reciproc si cu drag iti vom raspunde la orice intrebare si curiozitate  legata de noi si de domeniu in sine. Iti prezentam mediul de lucru, echipa, studioul, chiar si modelele, fara nicio obligatie din partea ta. Poti decide pe loc daca esti pregatita sa incepi colaborarea cu noi, sau ne poti informa ulterior.

4. Semnam contractul

Daca ai decis ca noi suntem echipa pe care o cautai, putem semna contractul si programa sedinta foto. Aceasta se tine in cadrul studioului, iar pozele sunt folosite exclusiv  pentru crearea conturilor. Odata finalizata si aceasta etapa, poti incepe chiar de a doua zi. Emotiile sunt normale, insa noi suntem langa tine la orice pas, pentru a le depasi mai usor!

Mai ai un pas, ia legatura cu noi! Suntem aici sa iti raspundem la toate intrebarile. Tot ce trebuie sa faci este completezi formularul de mai jos!
Impreuna vom stabili un interviu in urma caruia vei afla de ce suntem cea mai buna alegere pentru tine!

Formular de aplicatie Model Videochat

  Contact.

  Alege sa lucrezi cu Gloria Models Agency – studio de videochat cu o experienta in industrie de peste 16 ani si renume international.

  BUCURESTI

  Piata Unirii, nr. 1, etaj 6
  in incinta Unirea Shopping Center

  HAI SA DISCUTAM

  📱0725.36.36.36 – Daiana
  ✉️ hello@gloria-models.ro