Alina iti explica cum te angajezi in 3 pasi

Alina este HR Manager Gloria Models, ce se ocupa de angajari studio videochat, cu o experienta de peste 6 ani in domeniu. Cu ea vei sustine interviul, ea iti va oferi toate informatiile de care ai nevoie si va fi alaturi de tine in primele luni de colaborare pentru a te ajuta sa te integrezi in echipa Gloria.

Aplica
1

Aplici

Prin intermediul Formularului de aplicatie, live chat pe site, whatsapp sau e-mail. Colegele noastre din departamentul de HR te vor contacta in cel mai scurt timp posibil.
2

Programam interviul

Stabilim de comun acord, ziua si ora cand ti-ar fi comod sa ne vizitezi, sau putem sa discutam prin intermediul unei platforme online daca nu te poti deplasa la sediul nostru.
3

Vii sa ne cunoastem

Vii la interviu, iti prezentam mediul de lucru, echipa, studioul, chiar si modelele, fara nicio obligatie din partea ta. Poti decide pe loc daca esti pregatita sa incepi colaborarea cu noi, sau ne poti informa ulterior.
Conditii de angajare

Trebuie sa ai varsta cuprinsa intre 18-35 ani, cunostiinte de limba engleza, aspect fizic placut, sa ai entuziasm si pofta de munca. De restul ne ocupam noi.

Cati bani poti castiga?

De la 5000 lei in prima luna, pana la $15.000 dupa primele 4-6 luni in functie de implicarea ta.

Vino sa te convingi de ce suntem Agentia de Videochat nr. 1 in Romania!

APLICA ACUM