Esti pregatita?

Devino independenta financiar in timp record

Masina, casa si vacantele mult visate sunt la un pas distanta. Scapa de grijile financiare si obtine viata luxoasa pe care ti-o doresti.

Castiguri Uimitoare

1. Castiguri si Bonusuri

Cate joburi iti ofera posibilitatea sa iti alegi propriul salariu? Venitul mediu lunar al modelelor Gloria este de $5000. Castigurile se pot dubla, tripla, totul depinde de tine. Comisionul incepe de la 50% si poate ajunge pana la 65%. Dupa primele zile de munca ai un venit garantat de 12.000 lei.

Vezi Testimoniale
Lucrezi in ritmul tau

2. Program Flexibil

Iti alegi singura orele de lucru la studio. Vei putea sa te dezvolti personal si profesional, pentru ca flexibilitatea programului iti permite sa te dedici studiilor sau hobby-urilor tale.

Vezi intrebari frecvente
Suport 24/24 ore

3. Training

Echipa noastra de traineri, formata exclusiv din fete cu experienta in domeniu, te indruma in toate activitatile. Au grija de bunastarea ta interioara si de relationarea cu membri. Trainingul in studioul nostru se ofera non-stop, nu exista criterii prin care primesti trainer sau nu, toate modele beneficiaza zilnic de training indiferent de vechime sau de incasari.

Vezi Testimoniale
18 ani de experienta

4. Confidentialitate & Legalitate 100%

Punem accentul pe intimidate si identitatea ta este protejata 100%. Toate conexiunile sunt securizate, numele tau real nu va aparea niciunde. Lucram doar cu contract si banii sunt virati pe cardul tau personal din Romania (nu lucram cu carduri emise de banci externe sau procesatori de plata).

Bonus de recomandare

Daca angajam pe cineva prin recomandarea ta primesti un bonus intre $300-$500. Iar surprizele continua pe tot parcursul anului.

Experiente in America

In fiecare an Gloria Models organizeaza 2 excursii in America (Las Vegas si Miami). Avantaje unice in Romania. Hai si tu in Echipa Gloria.

Locatie de Lux in Piata Unirii

Piata Unirii, nr. 1, Unirea Shopping Center, etajul 6 (in intregime). Hai sa lucram impreuna in cea mai buna locatie din Romania. Ce parere ai?

Pentru un look de superstar

5. Sedinte foto-video

Departamentul foto-video te va ajuta sa iti pui calitatile in valoare de la prima sedinta foto, realizand poze profesionale. Toate modelele au parte de sedinte foto-video periodice, fara niciun cost din partea ta.

Vezi Galerie Foto
REFRESH IN FIECARE ZI

6. Make-up

Departamentul de Make-up Gloria Models te ajuta sa iti pui in evidenta imaginea si personalitatea si sa devii cea mai atragatoare versiune a ta. Atitundea este mai importanta decat imaginea, pentru ca imaginea poate fi modelata. Make-up-ul este asigurat gratuit atat la intrarea in tura, cat si la sedintele foto.

Vezi Galerie Foto
Experienta noastra este si a ta

7. Consultanta Financiara

Experienta noastra si a colaboratorilor nostri te va ajuta sa achizitionezi casa mult visata, masina pe care ti-o doresti, la cele mai avantajoase preturi. Te vom sfatui in ce sa investesti banii pe care ii castigi.

Vino sa te convingi de ce suntem Agentia de Videochat nr. 1 in Romania!

APLICA ACUM