Skip to main content

La ce castiguri poate ajunge un model nou?

In cadrul agentiei noastre, ca model incepator poti atinge incasari si de 5000$ luna. 

Nu te ingrijora daca nu ai experienta – avem programe de training prin care te ajutam nu doar sa devii model de top, ci si sa faci cu usurinta reconversiei profesionale, in cazul in care domeniul tau de activitate a fost cu totul altul. Modele din echipa noastra vin din banking, medicina, farmacie sau domeniul corporate. De exemplu, Erika pe care o poti vedea in fotografia alaturata – a atins 11.000$ inca din a doua luna de activitate.  Totul este posibil in agentia noastra, trebuie doar sa iti doresti!

Ce beneficii am daca lucrez la o agentie de videochat si la ce trebuie sa fiu atenta cand incep colaborarea?

Fiecare agentie se ghideaza dupa propriile reguli, de aceea recomandam tuturor fetelor care vor sa inceapa o cariera ca model, sa o faca in cadrul unei agentii cu experienta. Spre deosebire de alte agentii de profil, Gloria iti pune la dispozitie toate resursele de care ai nevoie ca sa ai succes si sa atingi rezultate precum Erika, inca din a doua luna de colaborare. In paralel, iti oferim si iti garantam transparenta totala, confidentialitate, siteuri neaccesate in Romania, siguranta. De asemenea, ca model in cadrul Gloria Agency beneficiezi de contract legal (iar dupa ce iti inchei colaborarea cu Gloria, colaborarea noastra ramane confidentiala) si, desigur, de toate taxele platite lunar de catre noi. 

Pe langa cele mentionate anterior, in cadrul Gloria Agency vei avea parte si de:

▶  Training din partea unei echipe profesioniste formata exclusiv din fete.

▶  Suport tehnic dar si echipamente de ultima generatie.

▶  Sedinte foto-video profesionale periodice 

▶  Make-up si styling inainte de tura.

▶  Program flexibil.

▶  Bonusuri, dar si multe alte surprize marca Gloria.

▶  Siguranta si confidentialitate.

Cu cine tin interviul?

Adina, HR managerul nostru, este cea care sustinte interviurile si care te va ajuta sa te integrezi in cadrul echipei, in momentul in care vei vrea sa devii model al agentiei noastre. Ea iti poate raspunde la orice intrebare sau curiozitate pe care o ai despre acest domeniu si care te poate ajuta atunci cand intampini o problema. 

Cat castig in prima luna?

In medie, un model nou castiga 3000$, dar, pentru siguranta ta, Gloria Agency iti asigura un venit de 6000 lei pe 3 perioade sau un procent de 65% din incasari, singura conditie fiind seriozitatea de a respecta programul stabilit la inceputul colaborarii.

Cum pot ajunge la incasari de 5000$ pe luna?

In primul rand, trebuie sa stii limba engleza la un nivel mediu-avansat, sa fii serioasa, implicata si sa iti doresti sa excelezi. 

In al doilea rand, imaginea este importanta in acest domeniu. Un aspect ingrijit intotdeauna va atrage simpatie. 

Nu in ultimul rand, e important sa ai incredere in tine si sa crezi in proiectul Gloria. 

Cum pot sa-mi iau o casa sau masina?

Modelele noastre au reusit sa isi indeplineasca visurile fie acestea achizitionarea unei case sau a unei masini sau infiintarea unui business. Cristiana este unul dintre modelele care, in anul 2019, a reusit sa isi achizitioneze masina mult visata. Departamentele de management si contabilitate sunt la dispozitia ta pentru a-ti oferi toate informatiile necesare in vederea indeplinirii scopurilor propuse. Ai parte de asistenta si ghidare in luarea celor mai bune decizii. Echipa noastra realizeaza strategii personalizate pentru fiecare model si este alaturi de tine la fiecare pas!

admin