Skip to main content

Ce este videochat-ul?

Videochatul este un JOB bazat pe conversatie si erotism, iar pentru modelele care dau dovada de profesionalism si inteleg foarte bine domeniul, impactul psihologic este unul pozitiv. Insa, daca nu poti accepta ca muncesti ca model in videochat, exista un risc psihologic de frustrare/depresie, aspect care nu se aplica in cazul modelelor noastre, acestea avand asigurata, pe langa incasarile deosebite, si asistenta de care au nevoie pentru a depasi orice provocare emotionala. 

Alaturi de KanalD am raspuns provocarii de a vorbi despre videochat in fata camerelor, oferind, astfel, publicului posibilitatea de a descoperi povestile de succes ale modelelor care lucreaza in studiourile noastre din Bucuresti, Piata Romana si Piata Unirii. In cadrul emisiunii „Asta-i Romania!”, am vorbit deschis si transparent. Videochatul, desi este recunoscut ca o profesie in toata regula, ramane TABU in Romania. Este inconjurat de o patura groasa de prejudecati care alimenteaza reticenta de a face primii pasi in acest job.

De ce ne consideram cei mai buni?

Rezultatele vorbesc de la sine.

  • In 2019 ne-am mentinut constant in top 3 JASMIN.
  • In Decembrie 2019, modelul Mari a ocupat locul 1 cu incasari record de peste $60.000. 
  • In Ianuarie 2020, am fost in top 3 impreuna cu Aylin si Sandra. 
  • Tot Aylin, in P1 Februarie 2020 a ocupat locul 1, iar in P2 Februarie a ocupat locul 2 ca incasari.

De-a lungul intregului an, modele diferite au ajuns in top 3 datorita faptului ca la Gloria promovam intreaga echipa, si nu doar un singur model.

 

Cine suntem in domeniul videochat?

Gloria Models face parte din grupul AVC Studio, un brand cu o vechime de peste 16 ani pe piata de streaming online. Experienta acumulata in toti acesti ani, echipa formata exclusiv din fete, din profesionisti in domeniul videochatului, precum si oferirea de servicii de cea mai inalta calitate, garanteaza faptul ca vom obtine, de fiecare data, cele mai bune rezultate. In lunile recente, modelele Gloria au fost de fiecare data in top 3 pe site-urile cu care colaboram.

Ce ne defineste?

PASIUNEA si IMPLICAREA – punem aceste ingrediente magice in tot ceea ce facem, iar acest lucru se reflecta nu doar in rezultatele pe care le avem, ci si in activitatea noastra zilnica. Modelele pe care le reprezentam sunt cel mai bun exemplu, iar noi nu ne ferim sa ne laudam cu fiecare ocazie.

Daca esti in cautarea unei colaborari pe termen lung, iar provocarile nu te sperie, ba din contra, sunt impulsul care te motiveaza sa vii zambind la birou, te invitam sa ne cunoastem si sa vorbim despre viitoarea ta cariera!

Daca ti-am trezit interesul, poti sa aplici si online folosind formularul de pe site-ul nostru, sa ne scrii pe WhatsApp sau sa ne suni la numarul afisat la Contact.

Adina, HR managerul nostru, iti va oferi toate detaliile necesare si te va programa pentru interviu.

admin