Skip to main content

Pentru studiourile de chat, decembrie este una dintre cele mai banoase luni din an. Un reporter de la Libertatea a vrut sa se convinga cat de mult se poate castiga in aceasta perioada. Mari este unul din modele care a castigat in luna Decembrie 2019, pe Jasmin, peste $60.000 si a ocupat locul 1, atingand unul dintre recordurile noastre in acest an. Ce a facut pentru acesti bani? Si-a pregatit membrii din timp, iar impreuna cu echipa si sustinerea Gloria, in p2 Decembrie a reusit sa castige de 6 ori mai mult fata de cat castiga in mod constant, adica 60 mii de dolari. Daca vreti sa va convingeti ca este 100% adevarat, veniti si stati direct de vorba cu Mari.

Jurnalistii de la Libertatea au vrut sa afle mai multe atat despre cum Mari a reusit sa castige suma de 60 de mii de dolari, despre sectiunea non-adult (nu trebuie sa te dezbraci) si despre modelele glamour, cat si despre cum arata o camera din centrul Bucurestiul. Au stat de vorba cu Liviu, managerul Gloria, dar si cu Sharon, un alt model Gloria.

Diferența dintre psiholog și model este că modelul nu încearcă să te schimbe. Te duci la psiholog pentru că ai o problemă. Aici nu vii că ai o problemă, poate pur și simplu vrei să vorbești despre ceva din viață pe care nu-l poți discuta cu toată lumea. Poate ai un divorț și nu vrei să discuți cu prietenii tăi de teamă sa nu te judece. Modelul te ascultă, te aprobă dacă e să te aprobe, dar nu încearcă să schimbe nimic

Liviu BerbeceManager Gloria Agency

În videochat se câștigă de la 3 mii la 10 mii de dolari pe lună. Contează experiența și conteaza orele de muncă ale modelelor. 

În România, industria videochatului este estimată la 100 de milioane de dolari anual și numara peste 100 de mii de tinere și tineri care practică această meserie pe cont propriu sau în studiouri.

De ce ne consideram cei mai buni?

 1. In 2019, am ocupat constant top 3 JASMIN;
 2. In p2 Decembrie 2019,  Mari a ocupat locul  1 cu incasari record de peste $60.000;
 3. De la an la an inovam si gasim solutii de promovare marca Gloria (urmareste #LifeStylebyGloria);
 4. Modelele Gloria au trafic platit si, din 2020, pot sa se promoveze singure prin apasarea butonului de trafic. Da, nu este un mit, este ADEVARAT!
 5. Echipa de TRAINERI, exclusiv formata din fete. Acestea au cunostinte avansate despre tipologia membrilor, dar si despre cum poti deveni model de top.
 6. Functionam ca o echipa perfecta (incepand de la doamnele de menaj si pana la CEO)
 7. Investim, calatorim si ajutam toate modele sa ajunga la rezultatele dorite (urmareste plecarea in Vegas din ianuarie 2020, in Lisabona din martie, Budapesta, samd)
 8. Confidentialitatea si legalitatea sunt cele mai importante aspecte pentru noi. Noi iti platim taxele lunar, lucru pe care poti sa-l verifici online la ANAF.
 9. Partenerul principal – Jasmin – este si partener strategic. Primii in proiectul Certificat Jasmin in 2015, in 2020 am revenit proiecte de promovarea a modelelor noi.
 10. Lucram calitativ, nu cantitativ. 
 11. Investim in imaginea ta (de exemplu, avem salon de infrumusetare intern), asiguram plecari in USA pentru poze si video profesionale, asiguram parteneri externi pentru sesiunile de video/foto. 
admin

Aboutadmin