Skip to main content

Ce inseamna chat in 2021? Alaturi de Kanal D am raspuns provocarii de a descoperi povestile de succes ale modelele care lucreaza in studiourile noastre din Bucuresti in emisiunea „Asta-i Romania!”.

Impreuna cu echipa Gloria s-a vorbit deschis si transparent despre ce inseamna chat, confidentialitate si cat castiga modelele cu adevarat din domeniul si la Gloria.


Sursa: Kanal D 

Ce inseamna chat ? Chatul este bazat pe conversatie si erotism, iar pentru modelele care dau dovada de profesionalism si inteleg foarte bine domeniu, impactul psihologic este unul pozitv dar financiar aduce o schimbare foarte mare. Daca nu poti accepta ca muncesti ca model in chat, exista un risc psihologic de frustrare/depresie, insa acest lucru nu se aplica in cazul modelelor noastre,  pentru cum vedeti in materialul video au acceptat sa apara public si sa vorbeasca deschis despre acest job.

Videochatul a ajuns un domeniu de lucru si totusi, un cuvant TABU in Romania. De aceea, din cauza preconceptiilor si a faptului ca este un domeniul nou, multe dintre modele se feresc sa spuna ca fac videochat, dar uite ca in 2021 am reusit cu cateva modelele care au acceptat sa apara public si sa recunoasca ca fac chat.

De ce ne consideram cei mai buni? Pentru ca modelele ne recomanda cu incredere!

In 2019 ne-am mentinut constant in top 3 JASMIN, iar in Decembrie, modelul Mari, a terminat pe locul 1 cu incasari record in 2019 de peste $60.000.

In 2020, am fost in top 3 pe websiteurile cu care colaboram cu alte 12 modele diferite, iar acest lucru se datoreaza faptului ca la Gloria mereu promovam intreaga echipa de modele, nu doar un singur model, iar modelul nou este la fel de important ca restul modelelor.

In 2021 ne-am propus sa deschidem un studio in Miami ( USA) si modelele noastre sa aibe ocazia sa mearga la schimb de experienta.

Incasari de top gloria Agency

Marry  a fost pe locul 1 pe LJ. 

Aylin

Aylin a facut 44.420$ intr-o luna banii ei!

Despre videochat

Sandra colaboreaza cu Gloria de peste 5 ani!

Cine suntem noi in domeniul videochat :

Compania pilot Gloria Agency, s-a transformat intr-o adevarata agentie de modele cu o experienta de peste 16 ani. Ne putem numi astazi lideri de piata si agentia nr. 1 din Romania, stabilitatea si profesionalismul fiind principalele calitati care ne reprezinta. Ceea ce ne deosebeste de alte companii din domeniu, este conceptul de agentie pe care l-am implementat, depasind stadiul de studio de videochat. Portofoliul nostru cuprinde peste 100 de modele independente, ceea ce inseamna ca acestea nu sunt angajatele agentiei, ci colaboratoare. Gloria Agency se afla intr-o continua dezvoltare, in prezent avand deja 3 sedii in centrul Bucurestiului si unul in curs de dezvoltare in Miami, USA.

Ce ne defineste: 

PASIUNEA si IMPLICAREA – punem aceste ingrediente magice in tot ceea ce facem, iar acest lucru se reflecta nu doar in rezultatele pe care le avem, ci si in activitatea noastra zilnica. Modelele pe care le reprezentam sunt cel mai bun exemplu, iar noi nu ne ferim sa ne aratam mandria cu fiecare ocazie.

 

Super job, super echipa! De ce sa nu incerci si tu?

Daca esti in cautarea unui angajament pe termen lung, iar provocarile nu te sperie, ba din contra, sunt impulsul care te motiveaza spre birou zambind, te invitam sa ne cunoastem si sa vorbim despre viitoarea ta cariera!

Ti-am trezit interesul? Daca da, poti sa aplici online folosind formularul de aplicare de pe site-ul nostru, sa ne scrii pe WhatsApp sau sa ne suni.

Alina 0725 363 363 0  HR manager

 

⚠️Update 2020-2021:⚠️

 In aceasta perioada dificila, va asiguram cele mai bune conditii impotriva ⚠️COVID19⚠️ de a lucra intr-un mediu sigur.

1. In sediul nostru se efectuează dezinfectarea și igienizarea de către o echipă specializata in combaterea COVID-19 o data la 14 zile.

2. Punem la dispozitia angajatilor masti tratate viral, fiind obligatorii in incinta studioului.

3. Programul de lucru este conceput in ture, la ore diferite, evitand astfel intersectarea modelelor.

4. Cu ajutorul lampilor UV recent achizitionate, decontaminam zilnic fiecare camera, inainte si dupa fiecare tura.

5. Am amplasat folie de incaltaminte la intrarea in locatie si dispensere cu dezinfectanti pe toata suprafata agentiei.

Te invitam sa te convigi singura de aceste aspecte!

admin

Aboutadmin