Skip to main content

Cu siguranță ai auzit de videochat până acum. De fapt, la nivel global, videochatul a ajuns una dintre cele mai prospere afaceri. Este un domeniu care crește foarte repede, iar modelele pot ajunge la niște venituri foarte ridicate în scurt timp de la înscrierea pe o platformă.

Spre deosebire de alte domenii, aici modelele nu avansează după ani și ani de experiență, nici nu trebuie să aibă aptitudini tehnice sau cunoștințe deosebite. Totul pare mai ușor ca în orice alt domeniu. Tiparele tradiționale dispar, iar independența financiară este o sintagmă tot mai des menționată.

Această industrie a luat amploare și în România, fetele începând să acorde o șansă videochatului deoarece au foarte multe beneficii, un program flexibil, iar salariile sunt destul de avantajoase încă de la început.

Vesnica intrebare: sa merg la studio sau sa fac de videochat acasa?

Te gandesti ca tie iti va ramane tot profitul si ca iti vei face programul dupa bunul plac. Nimic mai neadevarat.

Delasare

Cand lucrezi de acasa ai tendinta de a fi mai delasatoare, dezorganizata si iti pierzi notiunea de acasa si de relaxare.

Investitia

Site-urile cer un decor interior glamour cat si camere video performante, sisteme de iluminare profesionale cat si acces la internet high speed.

Experienta

Lipsa de experienta aduce cu ea lipsa incasarilor. Fara o echipa de traineri care sa te ajute la fiecare pas, este greu sa faci performanta. Trainerii sunt pregatiti sa te ajute cu orice tipologie de membri dar si sa te ajute sa profiti de toate atuurile tale si sa te puna in valoare.

Content premium

Pentru a atrage o anumita tipologie de membri (cei care iti vor platii zilele la spa sau apartamentul mult visat) trebuie sa le oferi content pe masura (foto, video, story).

Imaginea ta

Felul in care ne prezentam pe camera conteaza foarte mult si costa pe masura. Lucrand de acasa nu te poti bucura de o echipa de profesionisti, pregatiti sa te rasfete cu cele mai bune produse de machiaj si hairstyle inainte de fiecare tura. Este important sa te simti frumoasa si increzatoare.

Sedinte foto video

Sunt realizate de specialisti, care creaza o poveste, o fantezie, care sa scoata din tine cea mai buna varianta a ta!

Singuratatea

Un studio adevarat inseamna mai mult decat locul unde ajungi sa muncesti. El poate fi o familie care te ajute la la fiecare pas, atat professional cat si personal. Un adevarat loc unde poti interactiona si distra.

Lipsa traficului

Neavand un studio in spate, poti petrece ore in sir singura in camera fara a te bucura de vizibilitate in pagina si implicit fara a face bani.
In concluzie totul depinde de ceea ce iti doresti. Diferenta intre o vacanta in Maldive sau Costinesti…o poti face numai tu

Legalitatea

Incepand cu 11 Ianuarie a aparul o lege noua ORDONANŢĂ DE URGENŢĂ Nr. 111/2020 din 1 iulie 2020 iar prin aceasta lege ANAF are acces la conturile bancare dar si virtuale ale populatiei si firmelor, pentru a identifica miscarile de bani şi beneficiarii reali ai sumelor. Mai mult decat atat bancile sunt obligate sa informeze ANAF pentru orice tranzactie suspecta sau cu risc.
Lucrand de acasa si neavand un contract, poti risca sa ai conturile blocate ceea ce inseamna ca nu te poti bucura de incasarile tale, urmand sa platesti taxe si penalizari pe care nu le-ai luat in calcul.

In concluzie totul depinde de cee ace iti doresti. Diferenta intre o vacanta in Maldive au Costinesti…o poti face numai tu!

Care este diferența dintre site-urile de videochat premium vs freemium?

În videochat există două tipuri de site-uri: premium și freemium. Mai jos, îți voi prezenta diferența dintre site-urile premium și cele freemium.

Nuditatea

Prima diferență dintre cele două site-uri este nuditatea. Site-urile freemium folosesc nuditatea pentru a atrage mai mulți vizitatori pe site și de aceea la ei, acest lucru este nu numai permis, cât și încurajat. În schimb, la site-urile premium nuditatea pe free chat este interzisă. Mai exact, modelul va interacționa pe site-urile premium fără a se dezbrăca. Aici modelul doar conversează, nu face un show erotic.

Activități de încurajare a modelelor:

O altă diferență între cele două tipuri de site-uri o reprezintă activitățile de încurajare. Practic, site-urile freemium permit modelelor să se simtă în largul lor și să ofere show-uri erotice. Ei folosesc această metodă pentru că astfel modelul și site-ul vor atrage mai multe persoane și astfel au de câștigat ambele părți.

Principala metodă prin care modelele acumulează bani pe site-urile freemium este reprezentată de tips-ul primit de la clienți. Prin acest tips, fiecare membru va oferi în funcție de cât crede el că merită modelul. Site-urile freemium oferă membrilor această posibilitate deoarece dacă un model va aduna un număr mare de membri, iar fiecare dintre ei va da tips în funcție de cât își permite și cât crede el că merită, încasările vor fi mai mari pentru model, dar și pentru site.

În ce privește site-urile premium, activitatea lor se desfășoară într-un mod diferit. Nuditatea este strict interzisă pe partea de free chat. Aceasta este permisă doar în privat chat. Chiar dacă și site-urile premium au o metodă prin care membrul să poată trimite tips, atâta timp cât nu va vedea nimic legat de partea intimă a unui model, membrul nu va oferi tips.

De cele mai multe ori, membrii oferă tips pe site-urile premium pentru că le place de modelul respectiv. Fie că le place de aspectul persoanei respective, fie că modelul se comportă frumos, fiecare membru îi poate oferi o sumă în semn de apreciere. Când un membru apelează la Privat Chat, el va trebui să plătească un anumit preț pe durata sesiunii.

Permisivitatea:

La capitolul acesta, site-urile freemium oferă modelelor mai multă libertate. Au mai puține reguli pe care modelele ar trebui să le respecte și sunt mult mai permisivi. Cât despre site-urile premium, ei sunt mai stricți. Deși au reguli mai stricte, dacă modelul va respecta regulile, nu vor exista probleme. În funcție de gravitatea și repetitivitatea încălcării unor reguli, molul poate primi un avertisment, i se poate suspenda sau chiar inchide contul.

Expunerea:

Site-urile freemium oferă modelelor mai multă libertate. Ele pot fac orice își doresc și acest lucru va atrage vizitatori (care plătesc sau nu). Un model, deși poate avea mii de vizitatori, doar o parte dintre ei vor plăti. Totuși pentru ei, asta nu e o problemă. Dacă dintre toți membrii, măcar jumătate vor oferi un sprijin modelului, se va aduna o sumă decentă. Dezavantajul pentru modele este că ele vor trebui să depună mai mult efort pentru a reuși să mulțumească fiecare membru în parte. Showurile de pe site-rile freemium sunt majoritatea in freechat , ele fiind cu diferite tematici. Modelele au posibilitatea de a seta un target , care odata atins va oferi tuturor membrilor din freechat sansa sa vada nuditate-fie partiala , fie un show erotic in toata regula.

Membrii care apelează la site-urile premium sunt conștienți că nu vor primi ceva de la modele, dar aici calitatea de membru are o putere mai mare. Aici ei sunt conștienți că dacă doresc să obțină ceva de la model, vor trebui să plătească. Pe site-urile premium există persoane care doresc să interacționeze cu modelul în privat chat, să fie doar ei. Deși este o metodă destul de costisitoare, ei vor plăti cât este nevoie pentru a-și satisface această dorință.

Versatilitatea:

Site-urile freemium sunt pentru acele modele dezinhibate. Ele trebuie să nu fie deranjate de faptul că nu toți oamenii care vor intra pe site pe profilul lor vor și plăti. Pe aceste site-uri competiția este destul de mare, iar fiecare model trebuie să aibă o ”metodă” pentru a atrage membri și la sfârșit de săptămână, să se claseze cât mai sus în topul tips-ului primit. Pe site-urile freemium opțiunile pentru a oferi nuditate pot varia. Modelele pot oferi un show nud gratuit sau doar după ce acestea au reușit să strângă o sumă de bani. Este complet la alegerea lor.

Site-urile premium se adresează membrilor care plătesc, iar modelele trebuie să ofere un show unui număr restrâns de persoane, iar aceștia vor trebui să plătească pentru acest lucru. La început de drum, vei fi cunoscută mai greu pe acest tip de site-uri, dar după ce vei demonstra prin atitudinea ta că ești un model serios, vor intra din ce în ce mai mulți oameni. De asemenea, vei avea un număr de “clienți” fideli care se vor întoarce la tine de fiecare dată oferind un bacșiș generos.

Încasări

La acest capitol, există puține diferențe între cele două site-uri. Atâta timp cât vei fi serioasă, implicată, iar prezența ta va fi notabilă, nu trebuie să îți faci griji. Încasările variază în funcție de fiecare site în parte și de gradul de implicare al modelului.

Top 5 site-uri de videochat din lume

Deși fiecărui model i se potrivește un anumit tip de site, mai jos îți voi prezenta top 5 site-uri din această industrie.

1.   LiveJasmin

LiveJasmin este un site premium care găzduiește în acest moment peste 1 milion de membri din întreaga lume. Acest site pune preț pe calitate din punctul de vedere al decorului, echipamentului, ținutelor și comportamentului modelelor. De aceea, cel puțin în România este unul dintre cele mai cunoscute site-uri de videochat. Acest site oferă sesiuni de training intensive modelelor oferindu-le tehnici de interacțiune cu membrii, cum să gestionezi anumite situații, ș.a.m.d.

2.   Streamate

Acest site este renumit în Statele Unite ale Americii și oferă modelelor o vizibilitate foarte mare pe această platformă. Fiind un site de top, Streamate pune foarte mult accent pe calitatea imaginii, decor și timpul petrecut de model pe site. Această platformă poate atrage foarte mulți membri.

3.   Cams.com

Cams.com este o platformă premium cu o vechime impresionantă în această industrie cu membri fideli site-ului și modelelor de pe el.

4.   ImLive.com

Acest site are un raport excelent între membri și modele, iar ImLive a obținut numeroase premii internaționale pentru serviciile oferite. Dacă alegi acest site și apelezi la un training, poți ajunge cu ușurință un model foarte bine cotat.

5.   Cam4

În ultimul an, Cam4 a crescut foarte mult și este un site unde poți face o carieră pe termen lung. Singurul dezavantaj pe care îl aduce acest site, având în vedere că este un site freemium, este faptul că vei face extrem de greu bani dacă stai îmbrăcată. Pe site-urile freemium ca să faci o sumă frumoasă de bani, trebuie să oferi membrilor un show de câteva ore pentru a câștiga ceva.

Poți folosi Cam4 și ca pe un site secundar pentru că, pe lângă traininguri săptămânale, timp de 6 săptămâni, dacă ești la început, ei îți vor oferi și 100 de dolari.

Indiferent de acest top pe care ți l-am prezentat, te invit să descoperi singură care crezi că este cel mai bun site pentru tine. Doar tu știi ce îți dorești și ce condiții ți se potrivesc. Concluzia este următoarea: Knowledge is power!

admin

Aboutadmin