Intrebari despre castiguri

Cat de mult pot castiga la Gloria Models?

Poti ajunge la incasari de peste 5000$ pe luna inca din primele luni de colaborare. Modele noastre de top au ajuns la incasari constante de peste 20.000$ pe luna iar cel mai mult un model a castigat peste 60.000$ in 2 saptamani.
Echipa noastra te va sustine constant cu indrumari, traininguri, cursuri, astfel incat sa ajungi in timp record la incasari de top.

Oferiti bonusuri?

Pentru a veni in sprijinul modelelor noi oferim un venit garantat pentru 3 luni in valoare de 12.000 Lei sau procent de 65% din incasari.
Rasplatim implicarea si devotamentul modelelor noastre prin concursuri cu premii: sume de bani, experiente in America (Las Vegas, Miami), vouchere de infrumusetare si multe altele.

Ce comision voi primi ca model?

Comisionul pe care il oferim ajunge pana la 70% din incasari.

Cand primesc banii?

Banii sunt virati pe cardul tau personal de 2 ori pe luna. Fara intarziere!

Imi vor ajunge veniturile din videochat?

Cu siguranta veniturile din videochat se pot compara cu cele ale unui CEO dintr-o corporatie multinationala sau chiar le depasesc. Daca ne gandim ca modelele noastre de top castiga peste 20.000$ pe luna dupa ce s-au platit toate taxele catre stat si au reusit sa isi cumpere masina mult visata si apartamente noi, consideram ca in momentul de fata este cel mai bine platit job din Romania/lume.

Intrebari despre videochat

Ce trebuie sa faci ca model de videochat?

Activitatea unui model de videochat inseamna transmiterea de imagini live si dialog intre model si mai multe persoane din diverse tari prin intermediul internetului si a unei camere video performante. Pe scurt sa te distrezi si sa castigi bani.

Vreau sa fac videochat. Care sunt pasii urmatori?

Pasii sunt foarte simpli. Trebuie sa intri in contact cu noi prin: telefon, Whatsapp, Facebook sau LiveChat de la site si vom programa impreuna un interviu in cadrul caruia vei vedea locatia si iti vom raspunde pe larg la toate intrebarile.

Dupa interviu, urmeaza sedinta foto, sesiuni de training cu specialistele noastre, iar apoi vei putea incepe drumul catre succes.

Pe ce siteuri de videochat voi activa?

Lucram exclusiv cu cel mai bun site din lume si anume Live Jasmin. De-a lungul anilor am testat toate site-urile de profil, si am decis sa ne focusam foarte mult pe calitate, iar in momentul de fata acest site ofera toate beneficiile de care avem noi nevoie pentru ca modelele noastre sa aibe incasari de top.

Pot lucra de acasa?

Daca doresti sa faci performanta si sa ajungi la incasari de top este recomandat sa lucrezi din studio. De acasa nu poti beneficia de toate conditiile din studio: lumini profesionale, decoruri special amenajate cu designer pentru a te scoate cat mai mult in evidenta, conexiune de internet directa cu site-urile, si viteza foarte mare de internet garantata pentru a putea face streaming de calitate, echipamente de ultima generatie, indrumarile trainerilor si suportul tehnic.

Daca hainele din garderoba mea nu sunt potrivite, ce fac?

Te vom ajuta si indruma sa iti alegi vestimentatia care te avantajeaza sit te face sa te simti cel mai bine in ea. Nu te obligam sa porti anumite tinute, totul este foarte lejer si vei purta doar ceea ce te face pe tine sa te simti in largul tau.

Intrebari despre abilitati si aptitudini

Daca nu vorbesc foarte bine limba engleza pot colabora cu Gloria Models?

Limba engleza este esentiala pentru ca toate conversatiile se poarta in aceasta limba. Daca iti doresti sa colaborezi cu noi, te vom sustine sa iti perfectionezi limba engleza.

Trebuie sa fiu fotomodel?

Probabil ai senzatia ca aspectul fizic este cel mai important criteriu pentru un astfel de job… te inseli amarnic. In aceasta industrie aspectul fizic nu este cel mai important ci conteaza sa fii o persoana comunicativa si dezinvolta. Nu incerca sa pari ceea ce nu esti!

Aspectul fizic nu este cel mai important. Cele mai importante aspecte sunt urmatoarele:
• Dai dovada de rabdare, creativitate, carisma si ai un nivel ridicat de energie;
• Stapanesti limba engleza la un nivel intermediar spre avansat (scris, citit si vorbit);
• Esti organizata, implicata, serioasa si punctuala;
• Ai disponibilitatea de a lucra in ture de noapte, dar si de zi.

Pot lucra ca model videochat daca nu am 18 ani impliniti?

Nu, varsta legala pentru a lucra in domeniu este de 18 ani.

Intrebari despre confidentialitate si legalitate

Videochatul este legal?

Da.
Inca din prima zi de colaborare cu Gloria Models semnezi un contract 100% legal pe care il vom inregistra la ANAF si de unde se va calcula ulterior impozitul pe venit si se asigura plata tuturor contributiilor tale la stat.

Cum imi este asigurata confidentialitatea?

In acest domeniu, confidentialitatea si legalitatea inseamna siguranta banilor si a datelor personale.

Site-ul cu care colaboram nu poate fi accesat din Romania.
Membri echipei noastre sunt obligati prin contract sa protejeze confidentialitatea modelelor.

Pot fi vazuta de persoane din Romania?

Nu. Site-ul cu care lucram ofera posibilitatea de a bloca accesul persoanelor din Romania la profilul modelelor.

Intrebari despre Gloria Models

In ce consta interviul? Trebuie sa dau raspunsul pe loc?

Un interviu nu inseamna o angajare, este o discutie libera in care noi iti explicam ce inseamna acest job si iti raspundem la toate intrebarile pe care le ai. Pe scurt, nu trebuie sa dai raspunsul pe loc. Te gandesti, apoi ne anunti.

Daca vin la interviu, trebuie sa dau si proba?

In majoritatea cazurilor, la un interviu pentru un job in videochat ti se va solicita sa dai un test de limba Engleza la nivel conversational. Fara un nivel aproape de mediu este foarte greu sa faci performanta in acest domeniu. Insa, daca te consideri o persoana auto-didacta si daca te vei lasa ghidata de echipa de traineri Gloria Models, poti ajunge la un nivel minim de cunostinte intr-un timp record.

Gloria Models este un studio nou de videochat?

Nu. Gloria Models face parte din grupul de studiouri de videochat Gloria Agency si este ultimul deschis, cel mai modern si luxos care beneficiaza de cea mai buna locatie din Romania: Etajul 6 (complet) al magazinului Unirea Shopping Center, cu lift de acces exclusiv.

Unde se afla studioul Gloria Models?

Suntem situati in magazinul Unirea Shopping Center, la etajul 6 in aripa de birouri. Avem intrare separata de mall si un lift exclusiv al nostru care te aduce direct la noi. Etajul 6 este integral al studioului Gloria Models.
Faptul ca suntem intr-o cladire de birouri te va ajuta foarte mult pentru a nu afla nimeni in ce domeniu lucrezi, iar pozitionarea strategica este elementul cheie.

Adresa: Piata Unirii, nr 1, etaj 6.
Accesul se face prin stanga MegaImage.

De ce as alege Gloria Models dintre toate studiourile legale din Romania?

Gloria Models face parte dintr-un grup cu cel mai bun renume la nivel de industrie de videochat din toata lumea, care a reusit sa creeze modele de Top Jasmin. Experinta din spate si transparenta ne recomanda ca fiind unul din cele mai bune si de incredere studiouri din lume.

@GLORIAMODELS

Follow Us On Instagram

Esti pregatita pentru o viata noua?

APLICA ACUM