Skip to main content

Your dream is our mission!

Nu e doar un slogan, e fundamentul muncii noastre. 

De aceea, sarbatorim de fiecare data rezultatele exceptionale ale modelelor noastre. Lana este colega voastra care a reusit, in perioada ce tocmai s-a incheiat, sa castige 17.000$ (30,000 incasari pe site). Ca sa ajungi un model de TOP trebuie sa pui accentul pe creativitate, profesionalism, charisma, sa urmezi sfaturile trainerilor si sa fii foarte serioasa. Castigurile de TOP se ating DOAR cu implicare si dupa ce ai castigat experienta, iar, din acest punct de vedere, un model care colaboreaza cu Gloria Models are toate premisele de a reusi. Un model incepator la Gloria castiga, in medie, 3000 $ pe luna, dar, daca stii limba engleza la nivel avansat si esti o persoana implicata, poti castiga, chiar din prima luna, peste 5000$. Pentru a afla mai multe despre ce presupune jobul de model videochat, te invitam la interviu sa ne cunosti si sa stam de vorba despre aceasta colaborare. 

Ce inseamna interviul?

Nu te astepta la „interviul” clasic, ci la o discutie libera cu Adina, in care veti povesti de la A la Z despre videochat. Adina este HR Managerul de la Glorya Agency si iti va prezenta locatia si beneficiile pe care le oferim, iar tu îi poti adresa orice intrebare doresti pentru a afla orice informatie utila despre acest domeniu. La final, veti stabili ziua in care iti va comunica daca ai fost acceptata in echipa. Intregul proces dureaza trei zile dupa care vei incepe efectiv sa faci bani.

 

Pentru ca ne dorim sa o cunoasteti mai bine pe Lana, i-am adresat cateva intrebari:

Q: De cat timp lucrezi cu Gloria Agency?

A: Lucrez in cadrul agentiei de 2 ani.

Q: Care e cea mai mare suma pe care ai castigat-o?

A: 30.000$

Q: Cum te simti dupa ce ti-ai depasit asteptarile pana acum?

A: Incredibil! Bineinteles ca orice reusita a fost un pas spre a-mi atinge visurile.

Q: Ce i-ai recomanda unui model incepator?

A: sa fie constienta ca vorbim de munca multa, perseverenta si rabdare. Dar, cel mai important, e sa aleaga cu atentie agentia. Nu vreau sa sune a reclama, dar am lucrat in multe parti ca model si aici am gasit 100% tot ce am citit pe site. Este super important sa faci alegeri corecte.

Q: Ce i-ai recomanda unei fete care si-ar dori sa se apuce de videochat?

A: Sa viseze, sa aiba obiective clare si sa munceasca in fiecare zi cu gandul la ele.

Q: Ce calitati trebuie sa aiba, in viziunea ta, un model de top?

A: Increderea in sine, dezvoltarea abilitatilor de comunicare, perseverenta si simtul umorului.

Q: Cum intentionezi sa iti pastrezi pozitia de lider?

A: Intotdeauna am luptat pentru visurile mele si voi continua sa fac aceleasi lucru! Increderea in propriile forte m-a ajutat intotdeauna sa imi depasesc limitele.  

Care sunt cerintele la Gloria?

  • Limba engleza nivel mediu-avansat obligatoriu.
  • Sa fii ambitioasa si sa ai obiective de viata bine definite.
  • Sa fii comunicativa.

Nu ezita! Aplica folosind acest formular!

admin

Aboutadmin