Skip to main content

Alege viata pe care ti-o doresti

Etichetele sunt prejudecatile si stereotipurile pe care le atribuim unui grup de oameni, in functie de experientele pe care le avem sau de generalizarile pe care ni le dicteaza societatea, de-a lungul vietii. Scopul lor este de a ne ajuta sa prezicem comportamentul celor din jur, insa, de cele mai multe ori, prejudecatile sunt un dezavantaj atat in cazul interactiunilor cu ceilalti, cat si in ceea ce priveste valorificarea oportunitatilor cu care ne intersectam. 

Asa s-a intamplat si in cazul Lanei (modelul din poza). Aceasta ne-a marturist ca, prima data cand a auzit de job-ul de model, nu a aplicat din cauza perceptiilor gresite pe care si le avea cu privire la aceasta activitate. Desi, la momentul respectiv a simtit ca a ratat o oportunitate tocmai din cauza prejudecatilor, a reusit sa recupereze timpul pierdut de cand face parte din echipa Gloria Agency. 

Ne e teama de a fi aratati cu degetul. Insa Sandra nu a avut aceasta problema niciodata, tocmai pentru ca a stiut, de la bun-inceput ce conteaza pentru ea. Este convinsa ca este importanta doar parerea oamenilor apropiati, care o cunosc si care o sustin. Libertatea de a-si crea stilul de viata, este, pentru Sandra, mult mai important decat opinia strainilor.

O alta prejudecata despre activitatea unui model de videochat este ca este o munca usoara unde este suficient sa arati bine. Zece modele Gloria si-au dat acordul sa apara in testimoniale despre videochat (vezi videoul de mai jos) tocmai pentru a demonstra contrariul. Chiar si modelele cu o minima experienta in domeniu pot confirma ca este un job care trebuie tratat cu seriozitate, implicare si responsabilitate. Personalitatea unui model este, de cele mai multe ori, mai importanta decat modul in care arata, chestiune care se reflecta in castigurile modelelor care au inteles acest aspect foarte bine.

Modelele de TOP ale Gloria Agency sunt cele care au ignorat vocile critice, si-au stabilit teluri clare si au ramas focusate pe atingerea lor. Iar, in cazul lor, rezultatele financiare au fost pe masura seriozitatii demonstrate constant si a rolului asumat.

admin

Aboutadmin