Skip to main content
  1. Videochat Non-Adult se adreseaza fetelor mai putin extrovertite, mai timide si care doresc sa-si descopere si alte calitati decat cele de acre sunt deja constiente.
  2. Videochat-ul Adult se adreseaza fetelor increzatoare in propriile forte, de cele mai multe ori cu mai multa experienta in domeniu dar si care doresc sa aiba venituri mai mari.

Videochat Non-Adult

presupune, in cea mai mare parte, conversatie, dar include si miscari senzuale. Oricine a avut sau are un partener de viata stie ca senzualitatea este o arma puternica pentru femei. Barbatii iubesc femeile misterioase si provocatoare, de aceea poti include si miscari senzuale atunci cand esti online. Aceasta categorie nu implica nuditate, bazandu-se doar pe arta conversatiei, buna dispozitie si senzualitate. Dar, sa nu uitam ca este vorba de videochat iar acesta  include atitudine si lenjerie sexy. 

Videochatului Non-Adult ofera persoanelor introvertite posibilitatea sa-si imbunatateasca tehnicile de comunicare si persuasiune, castigand, in acelasi timp, si bani. La sectiunea videochat NonAdult nu ai nevoie sa ai experienta, insa este necesar sa cunosti limba engleza la nivel avansat, deoarece sesiunile platite (privaturile) se bazeaza in proportie de 60% pe conversatie, iar restul de 40% pe imagine. Daca vei incepe activitatea de model chat online la categoria videochat Non-Adult, in momentul mutarii la categoria Adult, vei fi pregatita, inca din prima luna, si pentru site-urile cu complexitate ridicata, iar castigurile tale vor fi de 10 ori mai mari. 

Videochat Adult

Sectiunea videochat Adult, spre deosebire de cea Non-Adult, are un nivel mai ridicat de de nuditate si erotism, insa nimeni nu te va obliga sa faci lucruri pe care nu esti dispusa sa le faci. Categoria de videochat Adult se bazeaza in principal pe imagine, feminitate, conversatie, senzualitate si, mai ales, seriozitate. 

Imaginea este un detaliu foarte important. Ca si in viata de zi cu zi, este reprezinta impactul initial asupra interlocutorului si, tocmai de aceea, trebuie sa acorzi foarte mare importanta aspectului tau in fata camerei video (imbracaminte, machiaj, coafura). Trainerii Gloria Agency te vor ajuta si te vor indruma ori de cate ori vei avea nevoie.

Conversatiile cu membrii sunt, de cele mai multe ori placute, dar, asa cum se intampla si in celalate meserii, fii pregatita sa te intalnesti cu diverse tipologii de oameni. De aceea, modul tau de a te exprima trebuie sa fie unul din principalele tale atuuri. Diplomatia, amabilitatea, buna-dispozitie si arta conversatiei reprezinta calitatile unui model de chat online de succes, indiferent de categoria la care activeaza.

Majoritatea membrilor care intra pe site-urile noastre, vin pentru relaxare. De aceea, noi consideram ca inainte de toate tu trebuie sa fii un entertainer si, abia apoi, un model de videochat. Vei avea de-a face cu membri interesati doar de persoana ta, dar si doritori de conversatie si curiosi sa afle mai multe despre feminitate si sexualitate.

 

Daca esti serioasa vei castiga din ce in ce mai mult. Punem mare pret pe respectarea programului flexibil pe care tu il alegi. Programul este de 8 ore tocmai pentru a-ti putea fideliza membrii si pentru a putea aprofunda discutiile cu ei. Iti punem la dispozitie doua intervale orare, zilnic, din care poti alege. Iti poti face singura programul pe urmatoarele doua saptamani. Dupa ce va trece o perioada de timp si te vei acomoda cu jobul, probabil vei prefera un anumit interval orar de lucru, ceea ce este si recomandarea noastra, astfel incat membrii site-urilor sa se muleze pe programul tau.

Cine suntem noi? Urmareste un video prezentat de Lana, model de TOP Gloria.

admin

Aboutadmin